Hoe werkt boer en breakfast

Het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden, een bijzonder landschap van graslanden, omringd door elzensingels, dykswallen en pingo’s. Een gebied met unieke flora en fauna en een rijke biodiversiteit. De vereniging Noardlike Fryske Wâlden (NFW), die samen met 800 leden dit landschap onderhoudt, wil dit graag aan iedereen laten zien. Daarom willen zij bezoekers van dit landschap een bijzondere overnachting laten beleven, op het boerenerf.

De gezellige overnachtingsaccommodaties van Boer & Breakfast bieden de mogelijkheid om bijzonder te blijven overnachten in het Nationaal Landschap. Iedere accommodatie is uniek, biedt een bijzondere beleving en stelt gastvrij genieten centraal. Overnacht bijvoorbeeld in een oud bakhuisje op het boerenerf, ontbijt met Friese paarden in de achtertuin en geniet van de rust die de Noardlike Fryske Wâlden met zich mee brengt.

Agrarische ondernemers die al jaren dromen van een eigen Bed & Breakfast, minicamping of andere bijzondere overnachtingslocatie worden door de vereniging geholpen met de publiciteit. Gezamenlijk zorgen de boeren en de vereniging voor de bijzondere ervaring in het unieke landschap.